2014. május 8., csütörtök

Miért jó Vajdásnak lenni?


   Habár lassan befejezem gimnáziumi tanulmányaimat, mindig szívesen fogok visszagondolni arra az öt évre, amit az iskola falain belül töltöttem.
   Az általános iskola után egy teljesen új világ tárult elénk, ami először furcsa volt, de  szerencsére gyorsan áthidaltuk a kezdeti nehézségeket, hiszen a Vajdában  a tanárok rendkívül segítőkészek és megértőek.
   Az órák itt mindig önfeledt hangulatban telnek, tanárainknak humorukkal, érdekes magyarázataikkal és odaadó precíz munkájukkal mindig sikerül a diákokat  tanulásra sarkallni. A tanulóknak rengeteg lehetőségük van különböző tanulmányi versenyeken részt venni, melyre tanáraink nagyon alaposan és lelkiismeretesen készítenek fel bennünket.  Szorgalmas és kitartó munkájuk mindig meghozza gyümölcsét, iskolánk számos  országos versenyeken elért rangos helyezéssel büszkélkedhet.
   A tanulás és a versenyekre felkészülés mellett a diákok rendkívül vállalkozókedvűek,  aktívan részt vesznek a közösségi életben, munkájukkal hozzájárulnak az iskola hírnevének öregbítéséhez, gondoljunk csak például az Önzetlenség Napjára vagy a Bicske Day-re, amely egy egész várost megmozgatott. Ezen kívül más jelentős rendezvényeken is gyakran részt vesznek, legutóbb például a Budapesten zajló Kempo Világbajnokságon.
 A kellemes légkörnek köszönhetően a diákok gyorsan összekovácsolódnak, mindig támogatják, segítik egymást, számos életre szóló barátság köttetett már itt. Ha Te is éppen iskolaválasztás előtt állsz, bátran jelentkezz iskolánkba, hiszen itt nem csupán továbbtanulhatsz, hanem életre szóló élményekben is részed lehet.

May Brigitta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése