2014. június 12., csütörtök

VAKÁCIÓ!!!

Mióta várjuk már... Annyira jó érzés, hogy már csak egy nap, hangsúlyozom 1 NAP és vége a sulinak!!!
A diákok szorgosan írják a "VAKÁCIÓ!!!" feliratot a táblákra, a nyolcadikosok búcsúznak a tanáraiktól, iskolatársaiktól és osztálytársaiktól.
Annyira imádjuk a nyár és a szabadság érzését.
A Bicskei Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskolában mi is megünnepeljük az utolsó tanítási napot. Nem másképp, mint jobbnál-jobb programokkal.
A tanulók számíthatnak "Bolond Ballagásra", osztályfőnöki órákra (amiknek a vége mindig játék és hülyéskedés) és persze nagyon sok mókára. Imádjuk ezt a napot, mert mindenki nagyon vidám és felszabadult.
Igaz az egész hét király mivel a mi iskolánkban az utolsó napokban már lazább a tanítás, ami csak annyit tesz, hogy filmezünk és szórakozunk.
A "V" betűs nap (más néven utolsó nap) délutánjának főeseménye, vagyis a nyolcadikosok tanáraikkal birkóznak meg egy nagyon cool Tanár-Diák meccsen. Itt is szoktak érdekes pillanatok lenni, de sosem lehet tudni melyik csapat nyer. Mint mindig a tanároknak kell szurkolni, hogy megadják a jó jegyeket, de megjegyzem titkon senki se szeretné, hogy ők nyerjenek.
Holnap délután minden eldől, de addig is csak egyet kell aludni és VAKÁCIÓ!!! Go Summer!! Richtung Sommer!! Direction l'été!!

Dán Kitti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése